Stoptober prijsvraag: creatieve zorginstellingen gezocht!

De landelijke campagne ‘Stoptober, 28 dagen niet roken!’ is afgetrapt. Een groot deel van het welslagen van Stoptober kan verklaard worden door de collectieve saamhorigheid en onderlinge steun onder rokers, hun directe omgeving, en ook de zorg. En dus geldt: hoe meer deelnemers en hoe omvangrijker de sociale steun, des te groter het succes!

Daarom deze oproep aan alle ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere zorginstellingen en zorgpraktijken: doe mee en breng Stoptober onder de aandacht van de patiënt/cliënt, medewerkers en bezoekers!* Maak er een leuke actie van en als je kans wilt maken op de Stoptober-trofee 2020, stuur dan een foto van jullie Stoptober-actie vóór 31 oktober naar stoptober@trimbos.nl met een korte omschrijving van maximaal 5 zinnen.

Veel succes!

 

*Voor zorgverleners en zorginstellingen: bestel gratis materiaal via de Trimbos-webwinkel (op=op!) om Stoptober te promoten. Dit jaar is er een digitale bibliotheek beschikbaar met logo’s, berichtjes en filmpjes voor uw website, social media kanalen of in de wachtkamer. Stuur een mailtje naar stoptober@trimbos.nl om de inloggegevens voor toegang tot dit gratis materiaal aan te vragen. Kijk voor meer informatie voor zorgverleners en stoppen met roken-coaches op www.trimbos.nl/stoptober.

 

gratis Stoptober materiaal Prijsvraag Rookvrije Zorg Stoptober Stoptober-trofee Zorginstellingen