De voorbereidingen van Stoptober zijn begonnen!

Laatste wijziging bericht op woensdag 12 januari 2022

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de zesde editie van ‘Stoptober, 28 dagen niet roken!’ begonnen! De landelijke campagne trapt af op 6 september.

Net als voorgaande jaren faciliteert het Trimbos-instituut ook in 2019 de inzet van Stoptober via zorgprofessionals. Zodat u en uw collega’s de campagne tijdig en adequaat bij uw patiënten onder de aandacht kunnen brengen.

Wat kunt u van ons verwachten?

De Stoptober Toolkit 2019 is vanaf heden te bestellen. U kunt dit GRATIS doen via de Trimbos-webwinkel. Een Stoptober-toolkit bevat 2 posters, 100 flyers en 100 visitekaartjes.

Als u de Stoptober-toolkit nu bestelt, ontvangt u deze in de loop van augustus. Zo heeft u het materiaal in huis wanneer de campagne start. Let op: zolang de voorraad strekt, OP=OP!

Op dinsdag 25 juni organiseert het Trimbos-instituut een informatieavond ‘Stoptober 2019’. Deelname is kosteloos en iedereen is welkom, ook als u niet staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Maar: VOL = VOL! Voor informatie en aanmelden, zie hier.

Meer Stoptober-informatie op onze website

Bovenstaande en meer vindt op onze website. Hier leest u onder meer wat Stoptober precies inhoudt, hoe u zelf met Stoptober aan de slag kunt gaan en hoe u uw plannen eventueel kunt afstemmen op Stoptober-activiteiten in uw regio. Ook vindt u er handige tips om patiënten te motiveren (28 dagen) te stoppen met roken en handvatten om Stoptober in te bedden in uw contactmomenten.

Veel succes!

Bron: Trimbos-instituut

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar boven