De voorbereidingen van Stoptober zijn begonnen!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de zesde editie van ‘Stoptober, 28 dagen niet roken!’ begonnen! De landelijke campagne trapt af op 6 september.

Net als voorgaande jaren faciliteert het Trimbos-instituut ook in 2019 de inzet van Stoptober via zorgprofessionals. Zodat u en uw collega’s de campagne tijdig en adequaat bij uw patiënten onder de aandacht kunnen brengen.

Wat kunt u van ons verwachten?

De Stoptober Toolkit 2019 is vanaf heden te bestellen. U kunt dit GRATIS doen via de Trimbos-webwinkel. Een Stoptober-toolkit bevat 2 posters, 100 flyers en 100 visitekaartjes.

Als u de Stoptober-toolkit nu bestelt, ontvangt u deze in de loop van augustus. Zo heeft u het materiaal in huis wanneer de campagne start. Let op: zolang de voorraad strekt, OP=OP!

Op dinsdag 25 juni organiseert het Trimbos-instituut een informatieavond ‘Stoptober 2019’. Deelname is kosteloos en iedereen is welkom, ook als u niet staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Maar: VOL = VOL! Voor informatie en aanmelden, zie hier.

Meer Stoptober-informatie op onze website

Bovenstaande en meer vindt op onze website. Hier leest u onder meer wat Stoptober precies inhoudt, hoe u zelf met Stoptober aan de slag kunt gaan en hoe u uw plannen eventueel kunt afstemmen op Stoptober-activiteiten in uw regio. Ook vindt u er handige tips om patiënten te motiveren (28 dagen) te stoppen met roken en handvatten om Stoptober in te bedden in uw contactmomenten.

Veel succes!

Bron: Trimbos-instituut

Inschrijven nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar top