Online webinar ‘Rookvrij beschermd wonen’ op 2 november

Laatste wijziging bericht op woensdag 20 september 2023

Regelmatig krijgen de aanjagers van de rookvrije ggz (Trijnie Rozema en Anton van Balkom) vragen over het rookvrij krijgen van de zorg in beschermd wonen. Daarom organiseren zij samen met Verslavingskunde Nederland op 2 november een online webinar dat helemaal in het teken staat van dit thema. Het webinar is voor zorgprofessionals, beleidsmedewerkers, projectleiders en iedereen die binnen de organisatie betrokken is bij rookvrij-beleid.

De online bijeenkomst is donderdag 2 november van 15.00-16.00 uur. Het is de bedoeling dat het een interactieve sessie wordt over de uitdagingen rondom rookvrij-beleid op beschermde woonplekken. Aan de hand van korte casussen vertellen zorgverleners die ervaring hebben met rookvrije zorg in beschermd wonen over hoe zij de woonplek rookvrij hebben gekregen. Famke Breeuwer, teamleider inhoud bij MET in de wijk (onderdeel van MET ggz), Margit Bontekoe, beleidsadviseur bij Tactus en Arjon Glazenborg, psychiater op het Zuiderpaviljoen van Lentis, delen hun ervaringen. Doel van de bijeenkomst is niet om pasklare antwoorden te vinden, maar om elkaar te inspireren en samen te kijken wat wél kan en wat goed werkt.

In het aanmeldformulier kunnen deelnemers een vraag stellen en/of een casus inbrengen. Dit wordt megenomen in de voorbereiding op de bijeenkomst van 2 november.  Aanmelden voor donderdag 2 november kan vanaf nu via deze link.

Nu al een vraag? Stuur dan een e-mail naar Trijnie Rozema ([email protected]) & Anton van Balkom ([email protected])

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar boven