Webinar Netwerk Nederland Rookvrij op 26 november

Laatste wijziging bericht op woensdag 30 maart 2022

Webinar Netwerk Nederland Rookvrij op 26 november 2021

Vrijdag 26 november van 15.30 tot 16.45 uur vindt het vijfde webinar van het netwerk Nederland Rookvrij plaats. Het webinar staat in het teken van actuele thema’s en inspirerende verhalen:

  • Rookvrije zorgorganisatie

Hoe motiveer je medewerkers om hun steentje bij te dragen aan het rookvrij maken en houden van hun organisatie? Welke hulpmiddelen zijn er om succesvol samen te werken aan rookvrij beleid binnen de (verslavings)zorg? Hoe kun je als zorgprofessional het verschil maken voor cliënten en collega’s? Anton van Balkom, aanjager rookvrije ggz bij de Nederlandse ggz, deelt zijn ervaringen.

  • Peukenoverlast en milieu

Nummer 1 in de top tien van gevonden zwerfvuil zijn filters van sigaretten. Hoe kunnen we vanuit individuen en organisaties beter samenwerken om deze overlast terug te dringen? Een opmaat naar een nieuwe coalitie met een bevlogen bijdrage van Bernadette Hakken alias het Peukenmeisje. Zij viste met emmer en knijpstok al meer dan 100.000 sigarettenpeuken en -filters van straat. In 2019 werd zij door Trouw beloond met de 60ste plek in de Duurzame Top 100.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden via deze link

Webinars terugkijken

Heeft u eerdere webinars gemist? U kunt alle webinars hier terug kijken. Eventuele vragen kunt u sturen naar [email protected].

Kernpartners netwerk Nederland Rookvrij:

KNMG, NOC*NSF, Clean Air Nederland, het Trimbos-instituut, GGD GHOR Nederland, GGD Kennemerland, Nederlandse GGZ, Verslavingskunde Nederland en Gezondheidsfondsen voor Rookvrij

Bron: Netwerk Nederland Rookvrij

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar boven