Laatste wijziging bericht op dinsdag 10 mei 2022

Webinar ‘Stoptober 2022’ voor zorgverleners op dinsdag 14 juni

Op dinsdag 14 juni organiseert het Trimbos-instituut samen met Stoptober een webinar voor zorgverleners van 15.00-16.30 uur. Op het programma staan o.a. Esther Croes en landelijk campagnemanager Debbie Prijs (Stoptober). Zij praten je bij over waarom Stoptober (in deze tijd extra) belangrijk is. Ook wordt je op de hoogte gebracht over de ins en outs van Stoptober 2022. Het webinar sluit ter inspiratie af met een praktijkvoorbeeld over de manier waarop een zorginstelling het afgelopen jaar invulling heeft gegeven aan Stoptober.

Verslavingsarts Robert van de Graaf presenteert tijdens dit webinar hoe in 30 seconden het Very Brief Advice gebruikt kan worden om patiënten/cliënten voor Stoptober te werven. Met treffend acteerwerk laten longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker zien hoe een roker begeleid kan worden tijdens Stoptober. Daarnaast brengen Esther Croes (Trimbos-instituut) en Debbie Prijs (Stoptober) u op de hoogte van de ins en outs van de plannen van Stoptober 2022. Een ex-roker die met Stoptober is gestopt met roken komt haar tips delen. Tevens is er een gelegenheid tot het stellen van vragen aan alle sprekers. Meld u nu aan en mis het niet!

Op 14 juni vindt het webinar ‘Stoptober voor zorgprofessionals’ plaats van 15.00-16.30 uur. Dit is een gratis webinar voor zorgverleners en SMR coaches. Het webinar is geaccrediteerd voor 1 punt bij het Kwaliteitsregister Kabiz. Inschrijven kan via Webinar Stoptober – Trimbos-instituut.

Bron: Trimbos-instituut

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar boven