Webinar Stoptober voor zorgverleners op 1 juli

donderdag 24 juni 2021

Kijk hier het Stoptober webinar voor zorgverleners terug:

Webinar Stoptober 2021 voor zorgverleners

De voorbereidingen voor de achtste editie van de landelijke campagne ‘Stoptober, 28 dagen niet roken in oktober!’ zijn begonnen. Wilt u als zorgprofessional meer weten over de invulling van Stoptober 2021? Volg dan het gratis webinar op 1 juli van 15:00-16:15 uur. Op het programma staan onder andere Wanda de Kanter & Pauline Dekker die via een rollenspel als zorgverlener en patiënt laten zien hoe u stoppen met roken ter sprake kunt brengen in aanloop naar Stoptober. 

Programma en sprekers:

  • Debbie Prijs, landelijk campagnemanager Stoptober, vertelt over de ins & outs van de plannen van Stoptober 2021
  • Esther Croes, arts-epidemioloog Trimbos-instituut, vertelt over belang van Stoptober en waarom inzet van de zorg hierbij essentieel is. Ook gaat ze in op wat zorgverleners kunnen aanbieden aan mensen die willen stoppen met roken.
  • Wanda de Kanter & Pauline Dekker, longartsen en oprichters van Stichting Rookpreventie Jeugd, laten via een rollenspel zien hoe je een stoppen-met-rokengesprek kunt voeren

 
Het webinar ‘Stoptober 2021’ is geaccrediteerd voor 1 punt bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Aanmelden kan via deze pagina.

Bron: Trimbos-instituut

28 dagen niet roken  stoppen met roken  Stoptober  zorgprofessionals  zorgverleners

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ontvang graag ca. 6x per jaar de Nieuwsbrief Rookvrije Zorg.

Scroll naar boven